Türkçe English

0236 213 07 24 - 25

Muradiye Mh. 18. Sk. No: 34, Manisa

triangle
About Us

İndex Kurumsal

İndex

1987 yılında üretimine başlayan İNDEX METAL-KALIP-PRES-KAPLAMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ büyüme ile devam eden sürecini kontrollü bir şekilde yöneterek entegre bir işletme haline gelmiştir.
Kısa zaman içerisinde M.O.S.B'deki 6000 m2'lik modern teknolojik tesisinde üretimine devam eden İNDEX METAL-KALIP-PRES-KAPLAMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ ,bir çok firmaya verdiği hizmetle kalitesini kanıtlamıştır.
İNDEX METAL-KALIP-PRES-KAPLAMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ, Kalite standardının sürekliliği için dünyadaki sektörel gelişmeleri yakından takip ederek,yatırımlarına aralıksız devam etmektedir.


MİSYON:

Müşteri memnuniyetini temel ilke edinmiş, yüksek kalite ve güvenilir ürünler sağlayan bir kuruluştur.İNDEX, yüksek kalite,uygun fiyat, zamanında teslim yeteneği ile iç ve dış pazarında rakiplerinden farklı, müşterilerinden yıllardır saygı gören bir şirketdir.


VİZYON:

İNDEX,dünya pazarının önemini bilerek hareket eden, geleceğini AR-GE, ÜR-GE ileri teknoloji yatırımları üzerine kuran, kalite ve performansta sürekli yenilenme amacında olan bir şirketdir.


DEĞERLERİMİZ:

İNDEX,herşeyden önce satış öncesi ve sonrası müşteri memnuniyetine önem veren, topluma ve çevreye duyarlı çözümler üreten, tüm sorumluluklarını yerine getiren bir firmadır.